Monday, June 29, 2009

my nEw frEn...


this bear i got from my housemates for my birthday gift...thanks all...i really appreciate it..
i love it so much...now i can hug it always...hehehe...
ati also have a same bear but her bear more bigger than me...huhuhu...
so cute huh....
thanks agaim my frens...love u....

Saturday, June 27, 2009

announcement

its my birthday today!!!!!!

27/june 2009..

Friday, June 26, 2009

Transformers 2

wahhhh....best nye movie ni...
movie yg sememangnye ditunggu2 sume org kt dunia ni...
mmg dasyat la..akhirnya dpt gak aku tgk ari ni...
tp tk berapa nak puas hati sbb TGV cinema tk bape nak best...
sound system yg tk bape nak meletup..tk bergegar pun lantai..jantung aku pun tk terasa nak tercabut..
pastu lg sekali tk puas hati..tgh sedap2 feel citer tu kt penghujung movie tu bleh plak die rosak..
then,terpaskse la tggu jap..ishhh mmg geram la..rase mcm nak mintak blk duit..hehhee...
bukan sekali tp dua kali lak tu...
ape pun aku rase aku nak tgk lg sekali movie ni tp kali ni nak tgk kt GSC lak...
hishh.....dah la optimus tu macho...hehehe...wlpun robot..halamakkkkk....
i love u la optimus prime...

Monday, June 15, 2009

mlm minggu mlm ronggeng..(sabtu)

aku ngan ceri dah beberapa hari ni duk bertapa kt umah memeng..
konon nye nak bt keje la..hehehehe...
yg aku ni dah lama mengidam nak mkn durian..ermm sedapnyer..
so mlm sabtu aritu kiteorg plan nak pg makan durian kt tmn melati kot..tepi jalan..
sebelum tu kiteorg pg uptown dulu makan malam la..dinner sblm melantak durian tu..
so mkn la kt food court uptown tu..aku, memeng ngan fiza mkn western..ermm sedap!! tk cukup rasenyer..si ceri ni lak mkn makanan kampung iaitu nasi goreng kampung telor mate so..
actually rancangnye nak mkn sikit je sbb nak sediakan space mkn durian..tp tak tau la ape kena ngan kiteorg 4 org ni...tb2 jd mcm hantu raya..hahaha..pas mkn the first dinner tu,ceri amik lak kuih donat 3 ketul..ngap3x sume mkn..rase mcm tk kenyang lg..memeng tambah lg makan fries 1 mangkuk besar..bedal ramai...huh sodap!!..aku pun ckp ngan memeng actually mase mule2 masuk tu nampak org makan mee hoon goreng..rase mcm nak mkn lak..hehehe aku kalo dah mengidam selagi tk dapat rase mcm ade benda je yg tk kena..so aku pun order la mee hoon goreng satu atas persetujuan ramai..hehehe...sesampai je mee hoon tu atas meja..masing2 ngan garpu masing2 terus menyerbu mee tu sampai licin tk sampai 5 minit..ish2 mmg dasyat la mlm tu mcm tk makan 10 hari je gayanye..then..akhirnye sume yg dihajati kesampaian gak..
kiteorg tk putus asa,,wlpun dah penuh tangki perot ni,kiteorg gagahkan diri gak pg makan durian..erm.......sedap hingga menjilat jari..dpt gak la lepaskan gian wlpun durian tu 2 biji..pd aku mmg tk puas lg mase tu..tp poket pun dah kering perot dah penuh so tangguh la lain kali k..
actually mlm tu kiteorg merempit naik moto ISDN ngan AHMADEK..pas mkn durian..kiteorg pg PV6 lak jumpe Mr.M..hahaha nak kenakan Mr.M punye pasal,kiteorg pau die suh belanja makan..wlpun perot dah senak thp gaban..kiteorg order la air panas ngan roti bakar.ok la tu kan..nasib ko baik Mr.M kiteorg sume dah kenyang kalo tk abis la ko kiteorg pau smpai kering..hahah..then lepas lepak2 tu kiteorg decide nak pusing2 merempit ngan moto tu..huhuhu seronok nye kena angin mlm...pastu dah tk larat kiteorg pun blk la umah PV10 pukul 2 baru sampai...tp mlm tu mmg mlm yg best la ngan kengkwn yg happening ni...

Saturday, June 13, 2009

Friday, June 12, 2009

kU ingin Kamu...by romancE...

this song is given and dedicated to me by Miss M, my best frens..
she said to me listen this song to ur heart and feel the meaning of the lyrics..

i already listen this song and i like it before she officially give it to me..
after she give it to me, then i listen truely and i know why she choose this song for me...
thanks my frens bcoz u so understanding what i feel now..

when i heard this song, 'HE' appears in my mind...and i would like to dedicated this song to 'HIM' so he will know how much i feel to him..

demi semua yang aku jalani bersamamu
kuingin kau jadi milikku
kuingin kau disampingku

tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
dan hanya dirimu yang bisa
membawa surga dalam hatiku

ref:
kuingin engkau menjadi milikku
aku akan mencintaimu
menjagamu selama hidupku
dan aku kan berjanji
hanya kaulah yang kusayangi
ku akan setia disini
menemani…

sentuhanmu
bagaikan tangan sang dewi cinta
yang berhiaskan bunga asmara
dan membuatku tak kuasa
back to ref

di setiap arung gerak
tersimpan di hati kecilku
bahwa dirimu terindah untukku
back to ref

ref2:
selama ku masih bisa bertahan
selama ku masih bisa bernapas
selama Tuhan masih mengijinkan
kuingin selalu menjagamu

back to ref2 [3x]
selama ku masih bisa bertahan
selama ku masih bisa bernapas





What topic That i shOuld wriTe??

it's very a long time i didnt post anything in my blog..
i dont have an idea..can u all help me to create one topic or give me a list of topic that i should cover and i will write one by one...boleh tak gitu??

Thursday, June 4, 2009

Jawapan untuk teka teki 3 June 2009

jawapan untuk teki teki itu telah pun di jawab oleh en. helas..
dengan jawapan yg amat tepat..

iaitu ianya adalah syiling dan dinding yg berjubin...

hehehe...terima kasih kerana mencuba..

Wednesday, June 3, 2009

teka teki.....


untuk kengkawan sume yg view blog ni..
cube la teka ape benda tu??
heheheh....
sila la bg jwpan anda dgn m'hantar komen pada post ini k...
semoga berjaya...
renung2 kan dan selamat mencuba...


Which path you should choose???



everybody have many path in their life..
its up to us to choose our own destiny..
sometimes we need to let go the best path
 to get the most better destiny in our life
even we need to sacrifice many things..
even we be forced to hurt someone feeling..
but we still know what we want
what is the best for our future...
let gone be by gone..
dont keep the bad and mad in ur mind..
for all my friends...
all the best!!